Opis forum
Administrator
Hmm... to jest dobre pytanie: kcurek to defakto nowy gracz - ogarnia do¶æ dobrze, ale nadal friko ma wiêcej do¶wiadczenia. Tutaj mam lekki dylemat w kogo waliæ... tomu¶ na razie schodzi na dalszy plan i z tym nie ma co dyskutowaæ. Dwa: je¿eli jutro lincz pójdzie w fennixa - ¶roda mo¿e byæ naszego Pana 8 - dwa b³êdne lincze w jego wykonaniu+mordy stylizowane na niego, mo¿na to wykorzystaæ.
Ale wracaj±c do mord: kcurek jako prokurator ju¿ raczej nie zagra¿a, mo¿e lepiej w friko?
Administrator
No, lepiej friko, bo kcurek ma w tym momencie minusa za lincz na Deamoonie, którego by³ pewny - friko na razie w oczy nikomu siê nie rzuci³, co trzeba dzisiaj wykorzystaæ.
Wymarzona sytuacja: w linczu pada Kamo, w mordzie frytek
Administrator
Masówka na mnie i tak idzie - ka¿dy inny g³os bêdzie podejrzany
Wystarczy³y dwa efektywne zabójstwa ¿eby wyrz±dziæ w mie¶cie strach. Wszyscy zaczêli wracaæ wcze¶niej do domu, zamykali siê w nim, a gdy kto¶ zapuka³ do ich drzwi nawet nie mieli odwagi sprawdziæ kto siê do nich dobija o tak pó¼nej porze, ale jak w ka¿dym mie¶cie musia³ znale¼æ siê jaki¶ miejscowy cwaniaczek. Wyszed³ po pó³nocy z domu i id±c ¶rodkiem ulicy pogwizdywa³ sobie popijaj±c piwko. Go¶æ chyba nie my¶la³ racjonalnie, d³ugo nie musia³ czekaæ na nasz± reakcje. Napadli¶my go i zwi±zali¶my, tej samej nocy w najbli¿szym parku powiesili¶my go na najwy¿szym drzewie, a na jego ca³ych plecach no¿em wyryli¶my liczbê 8.
Zabili¶my Friko
Tak zostawiamy?
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-07 16:46:16)
Administrator
Pasuje
Administrator
W testamencie chcê napisaæ tylko " " - kto¶ ma co¶ przeciwko?
Administrator
Nie mam co napisaæ - ka¿da próba zbicia ich z tropu mo¿e mieæ konsekwencje, a tak dostanê tylko u¶mieszek. Chocia¿ odniosê siê chyba do frytka, jako tego przez którego pad³em.
Administrator
Ok chaos w mie¶cie trwa w najlepsze. Tego w³a¶nie oczekiwa³em