Opis forum
Administrator
Hmm... to jest dobre pytanie: kcurek to defakto nowy gracz - ogarnia dość dobrze, ale nadal friko ma więcej doświadczenia. Tutaj mam lekki dylemat w kogo walić... tomuś na razie schodzi na dalszy plan i z tym nie ma co dyskutować. Dwa: jeżeli jutro lincz pójdzie w fennixa - środa może być naszego Pana 8 - dwa błędne lincze w jego wykonaniu+mordy stylizowane na niego, można to wykorzystać.
Ale wracając do mord: kcurek jako prokurator już raczej nie zagraża, może lepiej w friko?
Administrator
No, lepiej friko, bo kcurek ma w tym momencie minusa za lincz na Deamoonie, którego był pewny - friko na razie w oczy nikomu się nie rzucił, co trzeba dzisiaj wykorzystać.
Wymarzona sytuacja: w linczu pada Kamo, w mordzie frytek
Administrator
Masówka na mnie i tak idzie - każdy inny głos będzie podejrzany
Wystarczyły dwa efektywne zabójstwa żeby wyrządzić w mieście strach. Wszyscy zaczęli wracać wcześniej do domu, zamykali się w nim, a gdy ktoś zapukał do ich drzwi nawet nie mieli odwagi sprawdzić kto się do nich dobija o tak późnej porze, ale jak w każdym mieście musiał znaleźć się jakiś miejscowy cwaniaczek. Wyszedł po północy z domu i idąc środkiem ulicy pogwizdywał sobie popijając piwko. Gość chyba nie myślał racjonalnie, długo nie musiał czekać na naszą reakcje. Napadliśmy go i związaliśmy, tej samej nocy w najbliższym parku powiesiliśmy go na najwyższym drzewie, a na jego całych plecach nożem wyryliśmy liczbę 8.
Zabiliśmy Friko
Tak zostawiamy?
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-07 16:46:16)
Administrator
Pasuje
Administrator
W testamencie chcę napisać tylko " " - ktoś ma coś przeciwko?
Administrator
Nie mam co napisać - każda próba zbicia ich z tropu może mieć konsekwencje, a tak dostanę tylko uśmieszek. Chociaż odniosę się chyba do frytka, jako tego przez którego padłem.
Administrator
Ok chaos w mieście trwa w najlepsze. Tego właśnie oczekiwałem