Opis forum
Administrator
I w końcu padły podejrzenia na mnie więc czas chyba się ujawnić – to ja jestem prawdziwym księdzem ; )
Moja mała aktywność i dość dziwne głosy były spowodowane tym, że nie chciałem rzucić się Wam w oczy zbyt szybko, a spokojnie robić swoje. Po ujawnieniu Kamo chciałem też to zrobić, ale post Tomusia przekonał mnie, abym jeszcze siedział cicho. Teraz jednak już chyba nie mogę tego zrobić.
Dlaczego powinniście uwierzyć mi, a nie Kamo? W sobotę zaczął grać agresywnie, mylił osoby, które go atakowały, a potem nagle się poddał. Chciał, abyśmy go linczowali. Dziwnym trafem, przy ujawnieniu detektywa, ujawnia się i on. Dlaczego nie zginął wczoraj w mordzie, gdy od samego początku mówił o modlitwie za frytka? Dodatkowo – Fabio wypracował mu cudowne alibi, gdzie przed śmiercią oskarżał go w najlepsze.
Przerobienie tego mile widziane - pisane na szybko, do 20:20/30 trzeba to wrzucić na LM.com jeżeli Yanki dostanie target.
Administrator
Mord 1 - za tomusia
Mord 2 - za Fabio
Mord 3 - frytek
Tak bym to widział. Za mnie, bo sądziłeś żem miastowy, bo dużo pisałem etc - mix co TY na to?
Administrator
Jeszcze jedna/dwie osoby o nim napiszę (mix nie TY ) i wtedy niech wjedzie.
Jakbyś jebnął przed linczem, że jesteś księdzem to burdel by się zrobił i nie wiadomo jakbyśmy na tym wyszli
yanki, czy to ty byłeś księdzem gdy graliśmy na dwie mafie? Wtedy zabili Cię, więc można to wykorzystać. Powiesz, że ostatnio gdy byłeś księdzem i więcej się udzielałeś to zostałeś zlinczowany, więc teraz zagrałeś dużo ostrożniej.
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-08 17:49:12)
Administrator
Misiu =* piękny pomysł