Opis forum
Administrator
Temat jak każdy inny.
Ja na razie nie mam pomysłu na kogo głosować - może być masówa w Deamoona albo kamo po jego ostatnich postach (ew. samobójstwo, co skomplikuje trochę sprawę).
Inna sprawa: Tomuś ma rolę wyczuwam detektywa, aczkolwiek jego post z "nie zabijajcie mnie" mógłby być zmyłką. Szpiegu nasz kochany - działaj.
Pytanie do Wodnego:
Szpieg i diler mogą uderzyć w tego samego gracza?
Jeżeli tak to jutro oboje walimy w Tomusia - da nam to pewność co do jego przynależności oraz zapobiegnie ewentualnemu dostaniu pozytywnego wyniku. Co wy na to?
Użytkownik
Szpieg i diler mogą uderzyć w tego samego gracza.
Administrator
Dzisiaj lincz może być bardzo udany dla nas przy odrobinie szczęścia: remis Deamoona i Kamo na propsie by był.
Do 21 jeszcze czas, ale jak się wszystko ułoży to mój lincz odwlecze się do wtorku minimum
Administrator
Spokojnie, po linczu Deamoona można zaatakować tomusia, bo będą ku temu powody
Administrator
Weldred - wal w Tomusia. Ja też w niego walne.
No ja chciałem walić w Kamo i liczyć na cud w postaci remisu. Sytuacja robi się dość śliska, bo Kamo może czasami popełnić samobójstwo. Lincz na Deamoonie raczej pewny - chyba, że przez te 2h coś się zmieni.
Musimy pamiętać, aby rozłożyć głosy, bo jak walniemy w trzech (ja, Weldred i yanki) w Kamo może być nieprzyjemnie.
Weldred napisał:
kurde, chyba się wkopałem ;< Może jak zginie Deamoon to mnie Kcurek przestanie podejrzewać
U Kcurka? Zobaczymy, czy nadal będzie taki pewny siebie jak zlinczuje niewinnego Dimoona
E: dobra ja głosuje na Deamoona.
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-06 17:07:18)
Administrator
Mix - chodzi mi o nasze "umiejki" Welder go szpieguje, a ja zapobiegawczo wyłączam jego rolę jeżeli takową ma
Administrator
Chyba, że masz inny pomysł kogo "uwalić" - tomuś ma coś za uszami tak mi się wydaje, albo się zgrywa. Dla pewności lepiej go sprawdzić