Opis forum
Administrator
Dzisiaj padnie Fennix - co jest IMO w pytkę dla nas. Yanki jako "ksiądz" będzie żył dłużej ^^
Czyli mam napisać coś takiego:
Po meczu wchodzę zobaczyć lincz i co... całkiem mnie zaskoczył przecież tylko jedna osoba miała głosować na frytka(detektyw). I stwierdziłem, że jutro napiszę. Bardzo przepraszam, że nie napisałem, ale dzisiaj musiałem kilka spraw załatwić w mieście. Jak przeżyję mord to się dowiecie co chciałem napisać.
I jak, może być ?
Administrator
Dla mnie ok, poczekajmy na wypowiedź naszego Taty
No napisz to, bo i tak zginie Fennix i jakiś post chyba musisz mieć.
Tylko może nie pisz tego. "Jeżeli przeżyje mord to się dowiecie co chciałem napisać". Bo powiedzmy sobie szczerze kto by chciał Cię zabić? . Zamiast tego napisz, że powiesz im po mordzie, bo to co chcesz powiedzieć może mieć zły wpływ na mord.
Albo coś w tym stylu.
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-09 18:03:51)
Po meczu wchodzę zobaczyć lincz i co... całkiem mnie zaskoczył przecież tylko jedna osoba miała głosować na frytka(detektyw). I stwierdziłem, że jutro napiszę. Bardzo przepraszam, że nie napisałem, ale dzisiaj musiałem kilka spraw załatwić w mieście. Po mordzie(jak się uda to podczas meczu) napiszę, bo to co chce powiedzieć może mieć zły wpływ na mord.
Chyba taki post to będzie gitara ?
Administrator
Może być
Czemu na 1 puszczają Bayern - MU? Bezsensu... Liczyłem, że zobaczę porażkę Barcy z Atletico . Jak puszczają mecz na 1 z zagranicznej ligi to tylko Hiszpańską, a tu oba klubu Hiszpańskie a wybrali Bayern - MU...
yanki, a zagłosuj na Fennixa, bo i tak chyba wszystkie głosy dostanie.
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-09 18:44:18)