Opis forum
Można wysłać taki mord tylko zastanawiam się, cz dziś mordować Cichego. Przez to, że zginie mogą mnie podejrzewać.
E: Albo dobra zabijmy Cichego on cały czas jest zdania, że ja i Kamo jesteśmy w mafii. Jeśli jutro zginie Kamo i dowiedzą się, że jest niewinny to będę miał argument na to, że Cichy się mylił.
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-09 14:02:08)
Administrator
Cichy jest masakrycznie słaby ostatnio. Teraz rzuca podejrzenia (jak zawsze zresztą) w byle kogo, byle tylko kogoś podejrzewać. Mord na nim jest ok, tomusia mam nadzieje, że zlinczują na dniach.
Lubicie rybki? Słyszeliśmy że w mieście pewien ichitiolog otworzył sklep zoologiczny, skupiający się na jego największej miłości, rybach. Zeszłej nocy postanowiliśmy, że złożymy temu maniakowi wizytę i podziękujemy mu za otwarcie biznesu w naszym mieście. Był już wieczór, kilka minut do zamknięcia sklepu. Weszliśmy niepostrzeżenie tyłem budynku i po chwili znaleźliśmy naszą ofiarę, która z pasją wpatrywała się w ryby pływające w ogromnym akwarium na wystawie. Jeden z nas krzyknął "wariat!" i w tym samym czasie zdzielił delikwenta metalową pałką w potylice . Związaliśmy go i wrzuciliśmy do tego samego akwarium, którego doglądał jeszcze kilka chwil temu. Na moment przed śmiercią rybiarz ocknął się i próbował wydostać, lecz zaraz potem poddał się i popłynął w rybi sen.
Zabiliśmy Cichy84
Zostawiamy tak?
Administrator
Mi się podoba Chyba, że mix masz jakiś inny pomysł na mord? :>
Użytkownik
Yanki, wyślij mi już swoją modlitwę na wszelki wypadek, bo potem mnie może nie być. xD
Fabio może napisz mu nowego posta jakiego ma yanki wstawić po mordzie? Dodając to, że tym razem siedział cicho, bo ostatnio jak był księdzem został zlinczowany.
yanki pomódl się za mnie
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-09 18:37:10)
Administrator
Ok zaraz coś naskrobię
Administrator
Kamo się za siebie pomodli, coś czuję. Ale Fakt - yanki w pełni gotowości!
Administrator
Ok Tomuś coraz bardziej podejrzany - jest moc