Opis forum
Administrator
Haha odurzenie frytka było dobrą opcją - chciał sprawdzić Ciebie Weldred, a to by skomplikowało nam poczynania
Co wy na to żeby kamo zostawić, a pojutrze żeby yanki powiedział, że jest księdzem? Myślę, że jakby dał jakieś dobre argumenty to moglibyśmy zlinczować księdza zamiast marnować na niego mord.
E: yanki swoim unikaniem gry w końcu zostanie zlinczowany, więc mam taki plan. Dziś linczujemy Fabio i mordujemy Kcurka jest duże prawdopodobieństwo, że jest prokuratorem, a robić mord na kamo lub frytka jest ryzykowne, bo któryś na pewno dostanie modlitwę. Oczywiście yanki nie mówi, że jest księdzem, bo zaryzykuje wtedy sprawdzeniem przez detektywa. Jutro tak samo yanki nic nie mówi żeby uniknąć sprawdzenia detektywa, a w między czasie kogoś linczujemy, a jak już detektyw przedstawi swoje sprawdzenie to następnego dnia yanki wyskakuje z księdzem i musi przekonać na lincz kamo. Jakby co będzie się tłumaczył, że omijał grę, bo chciał rolę utrzymać, powie swoje jakieś modlitwy i może wygra walkę z kamo, który w tej edycji gra słabo, więc nie powinno to być trudne.
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-07 09:10:19)
Administrator
Mix - bardzo dobry pomysł.
Teraz dużo będzie zależeć od Yankiego - jutro po linczu przyznać się do bycia prawdziwym księdzem - powołać się na "pogubienie" Kamo etc. Chociaż też dużo zależeć będzie od wyników tego jak sprawy potoczą się po moim linczu. Wydaje mi się, że fennix zostanie wpieprzony na tapetę - co jest dla nas korzystne. Jeżeli tak się stanie - we wtorek po jego linczu, pomyślimy co zrobić: czy "ujawnić" naszego księdza czy olać temat.
Czy wgl. ludzie z gry czytają moje posty, bo wydaję mi się, że nie
Edit: Mix- dobry pomysł i jak by co to się piszę na niego
Dzisiaj nie wiem czy bd masówa na Fabio czy znów się głosy rozejdą... A tak wgl. to jak do 1h Perfecto się nie wypowie to ginie(oby głosu nie wysłał) ;]
Ostatnio edytowany przez yanki (2014-04-07 17:53:22)
Administrator
Yanki - nie, mają je gdzieś = czyli bardzo przyjemnie
Administrator
Boże jak śmiesznie, zaraz się okaże że przeżyje ten lincz XDD
Administrator
Hmm...
Obecnie Kcurek, Fennix na mnie nie zagłosują, kyrtapo raczej też nie - jest to jednak nadal za mało osób aby doprowadzić do remisu...
Administrator
Nie wiem sam... Może to być strzał w stopę, z drugiej jednak strony z tego dałoby rade się wybronić. Patrząc jednak na to realistycznie: 15 graczy zostało więc ktoś musiałby oddać głos w próżnię i tak, aby był remis - a tylko jeden taki moze być Perfecto obecnie odpadający za passywność.
Mamy 10 min na zastanowienie.