Opis forum
Administrator
Tomus uniewinnia siebie i kyrtapo - plan tego pierwszego zabija detektywa przez 'pomyłkę" tego drugiego - w linczu na frytku macko dostaje "brak mafii" -> lincz na Kamo lub kartypo nie uniewinnia tego drugiego! wykorzystać to trzeba, bo Tomu¶ znowu chce prowadzić grę - zadaje pytania, a sam nie odpowiada na wcze¶niejsze 'dlaczego nie oddał głosu na tajmnym linczu" - kto¶ musi mu z tym wyjechać, co by stracił wiarygodno¶ć jeszcze bardziej.
Administrator
Kyrtapo/tomu¶ musz± być jutro jebnięci w linczu. Podejrzewam, że na tego drugiego będzie więcej chętnych - Wasza 3+mack+karton -> tylko trzeba dopilnować, aby też się na to zgodzili. W końcu tomu¶ żyje za długo, tłumaczył sie po mordach (odno¶nie ich pisania)+zlinczował Deamona, Fennixa dwóch miastowych, a był ich pewny+jego elo plan gdzie Kamo głosuje na frytka, a sabotażysta kyrtapo swoim głosem posyła detektywa do grobu.
Na Pana t. jest tyle argumentów, że musi pa¶ć jutro.
Macko i Kcurek się nie pierdol± już dzi¶ chc± zlinczować Tomusia
Tak już oszukali¶my to miasto, że trochę szkoda mi się ich zrobiło Żaden z nich nawet chociaż trochę nie idzie w dobrym kierunku do zlinczowania mafiozy. Jedynie co¶ Tomu¶ idzie w dobrym kierunku, ale co z tego jak chc± go zlinczować
Ostatnio edytowany przez mix (2014-04-10 14:49:35)
Administrator
Mixiu - o to chodzi Dzisiaj padnie tomu¶, to jutro lincz na Kamo i nasze zwycięstwo
Co¶ mi się wydaje, że Tomu¶ już 3 głosy złapie. Weldred może dobij Tomusia swoim postem? To każdy po kolei pojedzie po Tomusiu Ja pierwszy potem Karton, Macko, Kcurek, a teraz ty dodaj co¶ od siebie Tylko może zapytaj ich, czy na pewno chc± linczować dzi¶ Tomusia, a na jutro przerzucić lincz na którego¶ księdza?
Administrator
Weldred - z pomysłem zostawienia dwóch naszych duchownych na jutro <brawo> Zobaczymy co wyjdzie po linczu, ale nie powinno być dramatu - Kamo będzie kolejnym prawdopodobnie do linczowania.
Administrator
Nie s±dzę
Administrator
Nie, kto¶ musiałby odnie¶ć się do tego jeszcze. Na razie tomu¶ jest na tapecie, Twoich dwóch księży jest "dalej"